Bedste gratis online escape rooms

Der findes flere gratis escape room oplevelser på nettet. Det gælder både korte “demoer” og hele oplevelser med adskillige timers underholdning. Denne liste samler de bedste gratis escape room oplevelser og puzzles.

Wish You Were Here

Wish You Were Here Cover

Wish You Were Here er første nummer i postkort-serien fra Enigma Emporium. Koncetet er 5 postkort per spil, som indeholder gåder.

Meningen er at man modtager de 5 postkort med posten, men i forbindelse med deres Kickstarter på sæson 2 har de udgivet denne første pakke fra sæson 1 i digitalt format – Og dette ganske gratis.

NotPron

NotPron logo

NotPron er fra langt tid før Escape Rooms blev mainstream. Faktisk helt tilbage fra 2004. På trods af den gamle alder, så holder det endnu for dem, der godt kan lige svære gåder og som ikke er teknologiforskrækket.

NotPron er bestemt ikke for begynderen, og det kræver at man er villig til at arbejde en del for gåderne. Sandsynligheden for at du gennemfører er dog nærmest ikke til stede. Der er 140 gåder, og kun 88 personer (ud af millioner af forsøg!) har på nuværende tidspunkt gennemført dem alle.

A Lost Memory

A Lost Memory Cover

A Lost Memory er lavet igennem et samarbejde med forskellige hollandske Escape Rooms firmaer under Coronakrisen.

Et fint spil med omkring 5 timers underholdning.

Bemærk: Kræver registrering med navn og email

Enchambered: Alone Together

Alone Together Cover

Alone Together kræver præcis 2 spillere (og 2 skærme), som dog ikke behøver sidde fysisk sammen. Kommunikation mellem spillerne er et stort element, da begge spillere ikke sidder med det fulde billede.

Spillet er visuelt flot og en god oplevelse, hvis du holder af kommunikationselementet.

Medogan

Medogan har ud over puzzles også et stort fokus på historie. Der skal læses lidt mere en normalt, så det skal man være villig til.

Spillet er opdelt i episoder, og alle 3 nuværende episoder kan spilles gratis.

Bemærk: En enkelt puzzle er svær, hvis man ikke er fra UK.

Palace of Destiny

Palace of Destiny er et online escape room lavet af et escape room firma. Det kan spilles gratis, sålænge der oprette en bruger.

Skriv en kommentar